Vall, 12 - 08360 Canet de Mar

937 940 790

El Col·legi Yglesias s’incorpora al projecte educatiu FEDAC

El Col·legi Yglesias s’incorpora al projecte educatiu FEDAC

El projecte educatiu de les escoles FEDAC s’amplia amb la incorporació a la fundació FEDAC de dos nous centres educatius: el Col·legi Yglesias de Canet de Mar i el Col·legi Virgen del Carmen de Santa Coloma de Gramenet. La incorporació d’aquests dos centres permetrà ampliar l’oferta educativa de les escoles FEDAC Canet i FEDAC Santa Coloma, que en propers cursos impartiran noves etapes.

El passat 23 de setembre es va fer efectiu l’acord per a la integració del Col·legi Yglesias a la FEDAC. Poc a poc, amb l’escola FEDAC Canet crearan un projecte educatiu únic. Aquesta integració en un sol centre suposarà la creació d’una oferta unificada a Canet de Mar. D’acord amb les previsions, a partir del curs 2026-27 el centre unificat rebrà el nom de FEDAC Yglesias. FEDAC Yglesias impartirà a Canet de Mar les etapes d’educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat i algun cicle formatiu.

La integració d’aquestes dues escoles a la família FEDAC suposa la consolidació del projecte FEDAC amb el nostre compromís a favor de la qualitat educativa i de servei a les famílies i l’entorn.

Aquest curs ja hem començat a establir vincles tot realitzant sortides i activitats pel poble de manera conjunta. D’aquesta manera engeguem junts el treball enfocat al projecte #avuixdemà per crear una oferta formativa molt potent al poble de Canet de Mar.

Els nens i les nenes d’infantil de les dues escoles esmorzen plegats al Passeig de Mar