Vall, 12 - 08360 Canet de Mar

937 940 790

Educació primària

Educació Primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

Al llarg de l’educació primària potenciem les competències i els talents personals de cada alumne/a perquè iniciï el camí cap a l’autoconeixement i la configuració d’una personalitat pròpia i autèntica. Tot buscant l’excel·lència acadèmica, oferim una formació integral dels nens i nenes perquè siguin persones amb capacitat crítica, solidàries i receptives a les necessitats de l’entorn social.

Projectes de l’etapa

TUtopia (de P1 a P6)
La TUtopia és una nova manera de treballar el fet religiós amb un llenguatge renovat, actualitzat i significatiu per als nens i nenes. TUtopia estimula el diàleg i la creativitat amb l’objectiu de potenciar des de petits el seu creixement interior.
Treball per projectes (de P1 a P6)

El treball per projectes permet que els nens i les nenes siguin protagonistes de l’aprenentatge i que aquest esdevingui significatiu, ja que se centra en els interessos dels propis alumnes. A més, ajuda a gestionar els errors i a entendre que equivocar-se forma part del desenvolupament.

Apadrinament lector (P3 i I5)

L’apadrinament lector reforça i potencia la comprensió lectora en llengua catalana. Alumnes de P3 tutoritzen alumnes d’I5 i col·laboren per gaudir de la lectura, alhora que estableixen relacions d'ajuda.

Gamificació

Proposem activitats de gamificació a l’aula, ja que la motivació que els nens i les nenes senten pel joc es converteix en l’estimulació que necessita el cervell infantil per créixer i aprendre. A través del joc, aconseguim despertar aquesta motivació: jugant, l’alumne prova, explora, s’equivoca, rectifica, i ho fa d’una manera natural.

LeaderInMe (P1, P3 i P5)

Els alumnes de P1, P3 i P5 participen en el projecte LeaderInMe (LEM). Els alumnes inicien un camí per treballar l’efectivitat i el lideratge personal a partir d’activitats adaptades a la seva edat.

Projecte G Suite (P3, P4, P5 i P6)

A partir de 3r de primària els alumnes de l’escola disposen d’ordinadors Chromebook d’ús individual. Al projecte G Suite es familiaritzen amb les eines de l’entorn Google for Education i el Chromebook, i aprenen a crear documents, presentacions, fulls de càlcul, sites… L’objectiu és dinamitzar el procés d’aprendre a aprendre fent un bon ús de les noves tecnologies.

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, impartim les següents activitats complementàries a tots els alumnes de l’escola:

  • TUtopia
  • LeaderInMe
  • Tecnorobòtica (P1, P2 i P3)
  • Escacs (de P1 a P6)
  • Speaking Time (de P1 a P6)
  • Alemany (P4, P5 i P6)

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.