Vall, 12 - 08360 Canet de Mar

937 940 790

Educació infantil

Educació Infantil (I3, I4 i I5)

Durant els primers anys d’escolarització tenen lloc grans descobriments en la vida de l’infant. En aquesta etapa oferim als nens i nenes una educació propera i familiar, rica en recursos vivencials, significatius i multilingües.

A l’etapa d’educació infantil utilitzem metodologies d’enfocament globalitzat que afavoreixen un aprenentatge cooperatiu, lúdic i significatiu. L’objectiu és respondre a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes perquè siguin infants curiosos, lliures i crítics, tot mantenint una mirada de respecte i empatia.

Projectes de l’etapa

Espais d’aprenentatge internivells

Els ambients són diferents espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on, a partir de diferents propostes, els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se tot interactuant amb els altres.

Projectes d’aprenentatge
Els alumnes, a partir d’eines i estratègies que els facilita el/la mestre/a, es converteixen en protagonistes dels seus propis aprenentatges, aprenent i pensant per ells mateixos.
Matemàtiques vivencials
Mitjançant el joc i la manipulació directa de diferents materials, els nens i les nenes aprenen les qualitats del món que els envolta i adquireixen habilitats com són quantificar, comparar, relacionar, repartir, classificar…
Escolta'm
Els alumnes valoren aquesta tutoria individualitzada com un moment per estar a prop del tutor tenint l’oportunitat d’explicar i expressar allò que els importa o preocupa rebent per part del mestre una escolta activa.
Emocions
Ens proposem educar la vessant emotiva i social dels nens i nenes, fomentant capacitats, actituds i habilitats que els permeti viure i conviure amb si mateixos i en societat. Per aconseguir-ho, treballem l’autoconeixement i l’autogestió de les emocions a través de jocs i dinàmiques tant en petit com en gran grup.

Matèries complementàries

Dins l’horari escolar, impartim un conjunt de d’activitats complementàries que reforcen l’aprenentatge dels alumnes d’infantil des d’una vessant lúdica:

  • TUtopia
  • Tecnorobòtica
  • Speaking time
  • Experimentem la música
  • Taller de contes
  • Taller d’expressió
  • Escacs (a I5)

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.